Over Ons

U bent hier

WELKOM BIJ ZMH MACHINES!

Kwaliteit en goed advies!

ZMH Machines is een bedrijf gespecialiseerd in verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie van tuin-en park machines. Wij weten alles over grasmaaiers, zitmaaiers, tuinmachines, gereedschappen en toebehoren. U kunt bij ons terecht voor een goed advies: kwaliteit, flexibiliteit en het leveren van uitmuntende service zijn de pijlers van ons bedrijf.

Sinds 2007 zijn wi gevestigd in Hooge Zwaluwe vanwaar wij een regionale functie vervullen als officiele dealer van o.a. Husqvarna en John Deere.Overheidsinstellingen, hoveniersbedrijven en particulieren behoren tot onze klantenkring.

Een demonstratie in onze showroom voor het juiste advies!

In onze showroom vindt u een overzicht van nieuwe en gebruikte (tuin)machines in verschillende prijsklassen, voor diverse toepassingen en presenteren wij u de laatste collecties van o.a. Husqvarna en John Deere. Loop eens binnen en bekijk samen met ons welke machine of gereedschap voor u het meest geschikt is. Wij geven u graag een goed advies en kunnen in alle rust de producten aan u demonstreren. Zodat u een juiste en veilige keuze kunt maken!

Wij zijn uw partner voor reparatie en onderhoud.

Naast het leveren van machines zijn wij specialist op het gebied van onderhoud, reparatie en (periodieke) keuringen van diverse park-en tuinmachines. Onderhoud vindt plaats in onze eigen werkplaats door gekwalificeerd personeel. Met onze up to date werkplaatsuitrusting kunnen wij u snel en deskundig van dienst zijn en kunt u bij ons terecht voor zowel kleine als grote reparaties. Voor reparaties op locatie staat onze servicewagen voor u klaar. Graag gaan we met u in gesprek wat wij voor u kunnen betekenen.

Als particulier en bedrijf bent u van harte welkom!

De producten waarvan wij alles weten:

Zitmaaiers, motormaaiers, electromaaiers, robotmaaiers, bosmaaiers, kettingzagen, heggenscharen, houtklovers/hakselaars, doorslijpers, accu gereedschap, beregening.

Ook uw leverancier voor brandstof en smeermiddelen!

TEVENS KUNT U BIJ ONS TERECHT VOOR DE A.P.K. KEURING VAN UW AUTO!!